Viimeiset päivät ovat menneet remontin merkeissä. Tuntuu ettei mitään olla saatu tehtyä, mutta ainakun joku tulee käymään, niin he huomaavat eron. Jouluna pyhitimme jouluaaton ja joulupäivän remonttivapaiksi, ja nautimme viimeistä joulua tässä nykyisessä kodissamme. Alexkin sai olla ensimmäisen joulun omassa kodissaan, ensi joulu onkin sitten erilainen:)

Remontti jatkuu, ja nyt yritetäänkin tosissaan saada se nopeaa sisäänmuuttokuntoon. Koko perheen sairastelut vain tahtovat hidastaa sitä. Itse sain todella mahtavan silmätulehduksen (ensimmäistä kertaa elämässä), antibioottitippojakin tiputtelin 14 päivää! ja vasta 12 päivänä alkoi hellitäämään. Nyt kuitenkin silmät suurinpiirtein omannäköiset =)
Jos puhutaan länsisiivestä (kuten aiemmin sanoin, on tytöt nimenneet eri päät, näin meillä on helpompi puhua huoneista), niin nyt olemme saaneet rimoitettua kaikki muut huoneet, paitsi keittiön.


IMG_0925.JPG
Tässä on olohuoneen rimoitus meneillään. Takan purkaminen on aivan hirveän sotkuista puuhaa, ja vaikka kuinka yritän siivotu, tulee pölyä koko ajan jostain :(

IMG_0927.JPG

Lasten leikkihuone on nyt pakkeloitu ja illalla saatiin sinnekkin rimat.

IMG_0928.JPG
Sama huone toisesta kulmasta. Ja tottakai uusi hankintani hieman suojattuna

IMG_0929.JPG
Lapsille joulupukki toi liukumäen. Onpahan niilläkin nyt jotain tekemistä, kun me remontoimme.Emilia piilottelee paidan sisällä viimeisiä pipareita :)


IMG_0930.JPG
Tässä lasten makuuhuone myös pakkeloituna, rimat laitettiin tännekkin kuvan oton jälkeen.


IMG_0931.JPG
Vessa on saatu levytettyä. Tuohon yhteen seinään tulee kaakelit. Otimme lattiasta muovimaton (näkyy vielä pöntön alla) pois. Maton alla oli tuollaista valutyyppistä tasoitetta ja sen alla taas uudet laatat. Tässä talossa meillä on mennyt todella paljon aikaa siihen, kun olemme ottaneet usean kerroksen erilaisia materiaaleja pois. Tapettejakin oli parhaimmillaan 5 kerrosta. Mitään ei olla poistettu, vaan kaikki laitettu vaan vanhan päälle.

IMG_0932.JPG
Tämä on meidän makuuhune. Kokeileimme tulevan liukkarin taakse tuota harmaata sävyä, joka meille tulee melkein joka paikaan.

IMG_0934.JPG
Sama huone toiselta suuntaa

IMG_0935.JPG
Olohuone toisesta suuntaa. Takka jää tuohon oikealle

IMG_0937.JPG
Meidän tuleva ruokailutila

IMG_0938.JPG
ja sama tila toiseen suuntaan...

IMG_0962.JPG
Nyt olemme saaneet myös puhkaistua kulun itäsiipeen ja nyt meidän ei tarvitse kiertää aina ulkoa, jos haluamme toiselle puolelle. Jo tämä on helpottanut työtämme paljon, koska kaikki rakennusmateriaali on nyt säilössä itäsiivessä. Tämähän oli vanha sauna.

Palaillaan taas, kun saamme jotain näkyvää tehtyä =)

Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille!!!

uusivuosi.jpg