Olen aina haaveillut puusohvasta. Tilanpuutten vuoksi en sellaista kuitenkaan ole koskaan voinut hankkia. Kun teimme talokaupat, tai itse asiassa jo ennenkun tarjouksemme oli edes hyväksytty, aloin heti etsimään sopivaa puusohvaa -sellaista kuitenkaan löytämättä...
Sain jokunen viikko sitten viestin, jossa kyseltiin kiinnostusta puusohvaan. Olin ollut kyseiseen rouvaan yhteydessä, mutta hän oli omansa ehtinyt myymään. Nyt hänen tyttärensä oli valmis luopumaan omastaan :)

Eikun autoon ja Vaasaan hakemaan sohvaa.  Sohva oli malliltaan juuri sellainen kun etsin -pyöreä takaosa! 
Maalipinta oli todella läikkyinen, vaikkakin ehjä. En halunnut sellaista meille. Ei siinä muutakun hiomapaperi käteen ja hiomaan. Tässä sitten tulos.
IMG_2703.JPG
Nyt olen kahden vaiheilla... 
Hionko lisää ja petsaan ruskeaksi vai päädynkö turvalliseen valkoiseen...
Katsotaan mihin päädyn ;)

Nyt me lähdemme pitkästä aikaa uudelle talolle. Emme ole olleet siellä 1,5 viikkoon -sairastelut ja paikkojen korjailut vanhalla talolla on vienyt aikamme. Eilinen ilta meillä menikin talonäyttöjen kanssa -ei ollenkaan kivaa hommaa...
Tänään ohjelmassa olisi ensin vähän siivousta ja sitten keittiökaappien asennusta. Paitsi, että huomasin tuossa sivusilmällä, että Ylivieskan Kärkkäisellä alkaa Sikapäivät!!! 
Voih, nyt tuli vaikea valinta;)


nimi.png