nimittäin itse tehdyt vaahtokarkit!
Pakko oli yksi maistaa ja sitten meni toinen... ja kolmas... ;)
Näitä ei todellakaan voi verrata kaupasta ostettuihin!
Ohje on suoraan Leivotaan lehdestä (nro 1/2014)

Ensimmäiseksi varoituksen sana!
Taikasanat ovat tomusokeri -ja paljon sitä
sekä sotku :)
Minä tein nämä Eveliinan kanssa ensimmäistä kertaa elämässä, 
joten ehkä osasyy oli se, 
mutta mitä enemmän käytät tomusokeria, 
(ja se on tunnetusti leviää ainetta)
sitä helpompi karkit on irrottaa!
ohje1.png
 Laitan tähän teille vielä varoitus kuvia :D
Tässä vaiheessa kaikki oli vielä siistiä
vaa1.jpg
 Keitättävä mössö taas oli erittäin...
miten sen nyt sanoisi
TAHMEAA :)
vaa4.jpg
Vuokaan levittäminen meni helposti,
ja jostain syystä purkit oli ihan puhtaita kun aloin niitä pesemään :)
vaa2.jpg

ohje2.png
Leikkaamisessa taas nauratti kovasti, kun tahna jäi joka paikkaan kiinni
Muistakaa TOMUSOKERI!
vaa7.jpg
 Uunipellin laitoin itse suuremmaksi,
 ja meillä tuli kuitenkin peksuja karkkeja!
vaa5.jpg
Vaikka siivoamisessa oli oma hommansa, 
tulen näitä varmasti tekemään uudelleen. 
Sen verran hyviä ne oli!
vaa6.jpg

Meillä makuna oli vanilja ja värinä punainen:)

nimi.png