Lähdin perjantaiaamuna kohti Kalajoen loma-asuntomessuja ja sieltä sitten kauan odotettuun blogitapaamiseen Ouluun. Kalajoen kuvat näette myöhemmin, mutta nyt kerron teille meidän ihanista treffeistä ♥

Olimme sopineet casalaisten kanssa treffit Ouluun. Ohjelmassa oli sisustusliikkeiden kiertoa ja tietysti ruokailua. Itse varasin hotellin jo pe-la yöksi, koska menin tosiaan Kalajoen messujen jälkeen Ouluun. Oli aivan ihanaa olla kerrankin YKSIN, sillä minulla ei ole oikeastaan koskaan sitä mahdollisuutta. En edes muista, milloin olisin viimeksi ollut yksin... Perjantai ilta meni rattoisasti pari kaupan kiertämisellä, mutta sitten lukittauduin hotellihuoneeseen. Musiikki päälle, siideri mukaan ja ammeeseen rentoutumaan ♥ Kylvyn jälkeen oli tietysti kynsien sekä hiusten laittoa, olinhan minä ostanut itselleni uuden suoristimenkin :) Oma kun oli jotenkin mystisesti kadonnut viikko aiemmin :O

Aamupala hotellilla on aina oma elämyksensä ;) En syö aamuisin ikinä juuri mitään, ja kun kaikkea hyvää on tarjolla, niin... Kohtuudessa pysyin, sillä minulla oli hieman kiire. Ennen treffejä minun piti käydä vielä parissa kaupassa, sillä etsinnässä on pellavaiset pussilakanat... Onko kenelläkään kokemusta??

Tapasimme tyttöjen kanssa yhdeltätoista. Mukana meitä oli Heli -Valkoista Harmoniaa, Jaana -At Home, J -White and Black, Anttis -Mansikkapaikasta vasemmalle ja minä :) Ohjelmassa oli kiertää 5 sisustuskauppaa (täytyy myöntää että itse mietin kuinka ihmeessä saamme 5 tuntia viiteen kauppaan :D ) ja ruokailun olimme sopineet kolmeksi. Niin hyvin meidän aikataulu meni, että 14:50 katsoimme kelloa, että lähdemmekö ruokapaikkaa kohti :)

Ensimmäisenä kohteena oli Spazio, joka on Oulun vanhin sisustusliike. Spazio on Oulussa sijaitseva koti- ja ulkomaisten huonekalujen, valaisimien, sisustustekstiilien sekä kodin käyttö- ja lahjatavaroiden erikoisliike. Se satsaa laadukkaisiin designtuotteisiin ja maineeltaan moitteettomiin koti- ja ulkomaisiin valmistajiin. Liike on erikoistunut myös julkikalusteiden myyntiin.

OULU-TREFFIT%20027.jpgOULU-TREFFIT%20024.jpgOULU-TREFFIT%20014.jpgOULU-TREFFIT%20018.jpgOULU-TREFFIT%20010.jpgOULU-TREFFIT%20008.jpgOULU-TREFFIT%20009.jpg

Tämä minun on pakko toteuttaa DIY:nä

OULU-TREFFIT%20023.jpg

Spaziossa tuli paljon "tuo on joskus pakko saada" elämyksiä ;)

Jatkoimme matkaa sisustusliike Decoraan. Decoran myymälä oli todella tilava. Joka paikka oli täytetty kauniilla esineillä, ja kaupasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Itse kotiutin sieltä tyynynpäällisen, jonka näette myöhemmin. Kävin kaupassa ensimmäistä kertaa, vaikka se on ollut tuossa samaisessa paikassa jo minunkin Oulussa asuessani.

 OULU-TREFFIT%20056.jpgOULU-TREFFIT%20049.jpgOULU-TREFFIT%20041.jpgOULU-TREFFIT%20031.jpg

Tämä istuintyyny oli ehdoton suosikkini. Harmi, kun minulla ei ole sille paikkaa :(

OULU-TREFFIT%20051.jpgOULU-TREFFIT%20047.jpgOULU-TREFFIT%20030.jpgOULU-TREFFIT%20036.jpg

Kolmantena menimme (ehkä minun eniten odottamaani) Coloreen. Olin itse jostain syystä kuvitellut kaupan ihan eri paikkaan ja yllätys oli suuri, kun huomasin se olevan ihan ydinkeskustassa. Miksikö olin odottanut tätä kauppaa?? Tiesin heidän myyvän Greengateä ja niitähän piti saada ;) Kauppa oli ihanan pieni, ja hyllyt pursosivat mitä kauniimpia tuotteita. Kauppaan astuessa tuntui, että olisin mennyt syntymäpäiväjuhlille :) Katsokaa ja ihastelkaa!

OULU-TREFFIT%20057.jpgOULU-TREFFIT%20060.jpgOULU-TREFFIT%20061.jpg

Täältä löysin myös etsimäni pillit ♥

OULU-TREFFIT%20066.jpg

OULU-TREFFIT%20059.jpgOULU-TREFFIT%20073.jpgOULU-TREFFIT%20070.jpg
OULU-TREFFIT%20063.jpg

Neljäntenä vuorossa oli KairaHouse. KairaHouse on ihana sisustusliike Oulun keskustassa, Stockmann-korttelin 4. kerroksessa. Meiltä löydät sisustus- ja lahjatavaroita, valaisimia, tekstiilejä, käsin virkattuja mattoja ja kausituotteita. Tuotteemme tulevat Suomen lisäksi myös Ruotsista ja Tanskasta.

OULU-TREFFIT%20074.jpg

KairaHousen valikoimiin kuuluu paljon saunatuotteita.

OULU-TREFFIT%20075.jpgOULU-TREFFIT%20081.jpg

Nämä kukat jäivät hieman vaivaamaan minua. Ne olivat todella kauniita ♥

OULU-TREFFIT%20080.jpg
OULU-TREFFIT%20088.jpg

Nämä kuuluu ehdottomasti niihin DIY projekteihin :)

OULU-TREFFIT%20085.jpgOULU-TREFFIT%20090.jpg

KairaHousen omistaja oli hakenut meitä varten macaroneja. Olen monesti ihmetellyt, että miksi noista leivoksista/kekseitä puhutaan niin paljon, mutta täytyy myöntää että en enää. Siis nämä oli taivaallisia!

OULU-TREFFIT%20086.jpg

Viimeisenä kävimme Lifestylenordicissa. Meille sisustamisessa olennaisia asioita ovat ainutlaatuisuus ja trendien mukana kulkeminen. Kaupastamme löydät valikoiman piensisustustuotteita ja tekstiilejä. Myynnissä ovat tanskalaiset sisustustuotteet: By Nord, Ferm Living, House  Doctor, Tine K Home ja Design Letters.

Kauppa sijaitsi ihan meren äärellä olevassa vanhassa "hirsitalossa". Kaupassa oli ihan omanlaisensa tunnelma, juuri tuon rakenuksen ansiosta. Ja vaikka tilat olivat rajalliset, oli sinne saatu paljon tuotteita esille ilman, että se oli ahtaan tuntuinen. Kaupassa oli paljon katseltavaa, ja tietysti hypisteltävää. Ihana kauppa!

OULU-TREFFIT%20096.jpgOULU-TREFFIT%20098.jpg

Kaupasta löytyi myös paljon puhuttuja paperipusseja.

OULU-TREFFIT%20099.jpgOULU-TREFFIT%20102.jpgOULU-TREFFIT%20113.jpgOULU-TREFFIT%20104.jpgOULU-TREFFIT%20109.jpgOULU-TREFFIT%20115.jpg

Kauppakierroksen jälkeen lähdimme kävelemään Pikisaareen, jossa sijaitsi Sokeri-Jussin Kievari. Tässä vaiheessa aurinkokin oli alkanut porottamaan oikein kunnolla.

OULU-TREFFIT%20120.jpgOULU-TREFFIT%20122.jpg

OULU-TREFFIT%20127.jpg

Ja jotta teille kaikille tulisi oikein nälkä näin iltatuimaan, niin katsokaas mitä me syötiin...
Ruoka oli kyllä todella hyvää!

OULU-TREFFIT%20141.jpg

Me nautimme ruoan ulkona, sillä sää oli niin mahtava. Nappasin muutaman kuvan sisältä, sillä siellä oli aivan omanlaatuinen tunnelma ♥

OULU-TREFFIT%20134.jpg

Viiden maissa meidän tiemme erosivat. Minun piti lähteä ajelemaan mökille, lapset (ja ehkä Mikkikin ;) ) odotteli jo kärsimättömänä. Täytyy myöntää, että tässä vaiheessa ilta terassilla uusien ystävien kanssa houkutteli aika lailla. Ensi kerralla sitten, se on jo päätetty :)
Kiitos teille oululaiset yrittäjät, jotka otitte meidät vastaan todella avoimin mielin!

OULU-TREFFIT%20140.jpg
Juttelinkin J:n kanssa kun kävelimme pois, että kuinka ihmeessä viidellä vieraalla ihmisellä oli noin hauska päivä :)
Kiitos ystävät ♥

Sain eräästä liikkeestä lahjan, jonka arvon täällä teidän kesken. Arvonta käynnistyy ensi viikolla. Sitä ennen hoidetaan voimassa oleva arvonta pois tieltä. Vielä huomenna, maanantaina teillä on mahdollsuus osallistua Stalan leikkuulautojen arvontaan.