Otin alkukesästä kuvia kasvihuoneesta/yrttinurkkauksesta Parhaat Kotiblogit-lehteä varten. Tein samalla sinne pienen muutoksen, mutta jätin tarkoituksella esittelyn lehden ilmestymisen jälkeen. Uusin lehti ilmestyi tämän kuun alussa, ja mikäli et ole sitä jo hakenut, nyt nopsaan kauppaan ;) Siinä on kivoja blogeja :)

Meidän ihanat Benettonin vaaleat istuinsuojat olivat pilkkuuntuneet talven aikana :( Yllätys oli suuri, kun ne otin ne keväällä varastosta. P***kakärpäset olivat käyneet tekemässä tuhoja, ja ainakaan vielä en ole löytänyt kunnon ainetta, millä ne saisi pois. Pyörähdys Jyskissä, ja mitä kaikkea sieltä jäikään käteeni. Meillä Jysk muutti jokunen vuosi sitten hieman syrjemmällä, ja jostain syystä en enää ole käynyt siellä. Nyt käynti oli todella iloinen yllätys. Paikka oli käynyt läpi remontin, tilat olivat suurentuneet ja selkiytyneet todella paljon edelliskerrasta. Mielestä tuotteitakin oli tullut lisää :)

 

Järjestin Ellen ja Emilian kaverille (tosin Emilian kaveri sairastui :/) pienen herkutteluhetken, ja nappailin samalla kuvia tilasta :)

SOTKAN%20JUTSKAT%20005.jpg

Penkit saivat uudet päälliset ja olin päättänyt, että otan hieman tummemmat kun mitä edelliset oli.

Näitä ei tarvitse pestä niin usein ;)

SOTKAN%20JUTSKAT%20006.jpg

SOTKAN%20JUTSKAT%20007.jpg

Lattialle halusin maton kokonaisuuden ryhdittämiseksi, mutta loppujen lopuksi se osoittautuikin todella huonoksi ideaksi.

Matto saikin sitten uuden elämän mökillä -aitiopaikalla.

SOTKAN%20JUTSKAT%20008.jpg

Olen jo kauan, varsinkin jouluna:D, halunnut itselleni tälläisen viisihaaraisen kynttilänjalan, nyt se on minulla ♥

SOTKAN%20JUTSKAT%20009.jpg

Vähän jätskiä, mehua, donitseja, keksiä... eikäs ne kuulu lasten kesäiltoihin? :) No ehkä ei ihan jokaiseen...

SOTKAN%20JUTSKAT%20010.jpg

SOTKAN%20JUTSKAT%20019.jpg

Toinen haave minulla on ollut pyöreä metallinen pöytä. Itse asiassa olen haaveillut mökille kahdesta, eri kokoisesta... olohuoneen pöydäksi. Tämän löysin kuitenkin ja tykkään siitä :)

SOTKAN%20JUTSKAT%20022.jpg

Tässä vaiheessa yrttitarha oli vasta alkuvaiheessa. Nyt yrtit rehottavat, ensimmäiset mansikatkin on syöty omasta maasta, salaatti napataan pihalta, kun sitä tehdään jne :) Minäkö onnellinen?

:D Näkyykö hampaat? ;)

SOTKAN%20JUTSKAT%20023.jpg

SOTKAN%20JUTSKAT%20024.jpg

SOTKAN%20JUTSKAT%20027.jpg

Ja hortensia kukkii... mutta ei enää yhtä kauniin värisenä :/ 

Miksi mun kukat on nykyään harmaita? :OSOTKAN%20JUTSKAT%20036.jpg

Lisäksi laitoin tuohon eteen aurinkokenno valaisimet. Ne sitten ihanasti valaisevat syksyllä valaistua aluetta. Vaikka en todellakaan sitä syksyä odota!

SOTKAN%20JUTSKAT%20037.jpg

Postaus tehty yhteistyössä Jyskin kanssa