Ostin Tallinnassa käydessä Rocca Al Maren käsityöliikkeestä trikookudetta. Mietin kauan vaaleanpunaisen ja raitaisen kuteen välillä, mutta vaaleanpunaisen sävy oli pikkasen kulahtanut, joten päädyin raitaiseen.

m%C3%B6kkikuvia2014%20029.jpg
Nappasin kerän mukaan automatkalle, sillä ajomatka laivalle kesti melkein 6 tuntia/suunta.

Jo Härmän kohdalla (40 min myöhemmin) oli ensimmäinen tuotos valmis. Mitään ohjettä minulla ei tähän ollut ja siksi purinkin tuon ensimmäisen laukun pohjan kahdesti. Trikookuteessa oli mukana lycraa ja se venyi hieman -> pohjakin oli väillä sen näköinen. Vasta kun opin löysäämään kudetta säännöllisin väliajoin, alkoi se muistuttamaan laukkua.

m%C3%B6kkikuvia2014%20030.jpg

Tarkoituksena oli tehdä ensiksi reppu, mutta Elle halausi siitä kassi mallisen. Minkäköhän takia?!?

m%C3%B6kkikuvia2014%20031.jpg

Nähtyään valmiin kassin, Emiliakin halusi omansa. Sanoin, että en ole varma, jos kude riitttää. Lupasin tehdä sitä niin pitkälle kun se riittäisi. Nauhat olisin voinut tehdä sitten yksivärisestä. Sen verran kudetta jäi yli, että aloin sitten tekemään vielä  patalapua. Kun patalappu oli valmis, jäi kudettä metri :D

m%C3%B6kkikuvia2014%20034.jpg

Laivamatka oli ihana, kuten aina. Meidän perhe tykkää vaan käydä laivalla, ei sille mitään voi ♥

m%C3%B6kkikuvia2014%20048.jpgm%C3%B6kkikuvia2014%20050.jpg

Kotimatka taittui Keskisen kyläkaupan kautta, jossa oli tivoli lapsille

m%C3%B6kkikuvia2014%20061.jpgm%C3%B6kkikuvia2014%20064.jpg

ja Isac Elliot
Liputkin meillä oli tuonne sisälle, mutta lapset olivat reissusta jo niin väsyneitä, että he kuuntelivat vain muutaman kappaleen ja se oli siinä.

m%C3%B6kkikuvia2014%20079.jpg

Eileinen päivä meni sateen merkeissä ja kyllä se teki hyvää sekä kasveille että minun sadevesisäiliöille :) Siivoilin kaappeja ja löysin sieltä kaksi pussillista matonkudetta. Olen mökille haaveillut virkattua mattoa ja ajattelin, että nyt sen teen. Siitä se siis taas lähti. Nyt on yli puolet matosta jo valmiina, saas nähdä ehdinkö viedä edes keskeneräistä sinne, kun ajattelin, että iltaisin on sitten kiva telkkarin äärellä virkkailla. Ei se toisaalta haittaa, sillä pääsen tällä viikolla käymään tukkurilla hakemassa lisää :) Pelkäänpä pahoin, että useampi kymmenen kiloa sieltä lähtee mukaan ;)

m%C3%B6kkikuvia2014%20086.jpg