Ihan ensimmäiseksi sanon, että tässä postauksessa ei ole päätä eikä häntää, vaan se hyppii asiasta toiseen. Ainoa yhteinen tekijä on: Alexin huone ;)
Alexin huoneessa on kesän/syksyn aikana tapahtunut kaikkea pientä kivaa. Monta juttua on jäänyt näyttämätä, sillä olen unohtanut kuvata ne. Tässä kuitenkin jotain pientä, josta yhdestä olen tosi iloinen ♥

Alexin huonehan on tähtitaivas. Tapetit on tähtikuvioitu, peitto on tähtipeitto jne. Löysin kesällä kirppikseltä Lexingtonin tähden ja hintaa oli vain pari euroa. Kesällä tähti oli tuossa ikkunassa, mutta verhojen vaihduttua se muutti seinälle.
k%C3%A4nnykk%C3%A4%20-blogiin%20215.jpg
Meillä Alexin lempparilelut on ehdottomasti legot ja nämä autoradat. Kauan mietin niille paikkaa, missä säilyttää ja mihin Alex saa ne itse helposti laitettua (tämä poika nimittäin tykkää siististä huoneesta ♥) Sitten mulla välähti, Ikean pussiteline :D
k%C3%A4nnykk%C3%A4%20-blogiin%20216.jpg
Ostin Vallilan Angry Birds kangasta jo keväällä, sillä Alex ihastui tuohon täysin. Ajattelin, että HYI, mutta tämä on kuitenkin Alexin huone ja pitihän hänenkin saada sinne jotain mistä hän pitää. Ihan ok ne loppujen lopuksi olivat :)
k%C3%A4nnykk%C3%A4%20-blogiin%20006.jpg
Sängyn alla olevaan lelukaappiin laitoimme tunnistimella olevan led lampun eli kun kaappiin menee syttyy valo itsestään. Nyt ei tarvitse miettiä, että lapset jättää valot kaapin sisään :)
willaolivia7.pdf.jpg
Mutta sitten siihen minun ♥ ♥
Mehän laitoimme tuohon parvekkeen alareunaan jo rakennusvaiheessa ledit, mutta niiden kytkeminen on aina jäänyt ja jäänyt. Syy: isän (=sähköasentaja) piti ne tulla kytkemään ne ja se vaan jäi. Lisäksi kesällä valoja ei enää kaivattukaan.
willaolivia1.pdf.jpg
Toinen mikä piti laittaa oli uusi pistorasia, että Alex saisi yölampun toimimaan
willaolivia3.pdf.jpg
Valot on tosi ihanat ja nuo ledit on ne, jotka huoneessa on öisinkin päällä.
willaolivia4.pdf.jpg

willaolivia5.pdf.jpg
Kun Angry birds alkoi kyllästyttämään...
Tilasin jokin aika sitten Ellokselta sivuverhot ihan vain siksi, että ne olivat niin halvat. Ajattelin tehdä kankaasta tyynyjä, mutta toinen niistä päätyi pienen ompelun jälkeen Alexin verhoksi. Ikkunaan laitoin tekemiäni hama-tähtiä.
willaolivia6.pdf.jpg