Olen aina tykännyt linnunpöntöistä ja niitä meiltä löytyy vähän joka puolelta, sekä ulkoa että sisältä. Viime aikoina olen törmännyt blogeissa ja lehdissä talomallisiin, "ovittomiin" mökkeihin/pönttöihin, joiden käyttötarkoitus on rajaton. Vain oma mielikuvitus on rajana. Mutta koska asun täällä "jumalan selän takana", josta ei mitään löydy, niin laitoin taas miehen töihin viimeisellä nikkarikerralla :D Mittailin vähän minkä kokoisia mökkejä halusin ja laitoin viestin, että ota mdf levyä mukaan :) Illalla tuli Mikki kahden mökin kanssa kotiin. Olin mittoja ilmoittaessa unohtanut ilmoittaa mökkien syvyyden ja Mikin tekemät oli aivan liian syviä :( Seuraavana päivänä otin mökit töihin mukaan ja ajoin ne sirkkelillä kahtia. Nyt minulla oli 4 mökkiä ja kokokin oli täydellinen ♥
WillaOlivia2.jpg
Joulun alla niissä oli ihana pitää kynttilöitä. Oikeita kynttilöitä en kuitenkaan uskaltanut käyttää, vaan siellä oli led-tuikut. Nuo kynttiläkupit ovat pieni muistaminen Jyskiltä ♥
joulun%20alla%202014%20097.jpg

WillaOlivia1.jpg
Keittiössä oleviin laitoin tekstin taakse ja se on helppo vaihtaa uuteen, kun edellinen alkaa kyllästyttää. Kevään lähestyessa laitan sisälle pikku kukkamaljakot :) Emilian ja Ellen huoneeseen muuttaa yksi mökki, sillä olen virkannut heille pari pöllöä asukeiksi :)
willaolivia1.1.jpg
Nuo tekstit on oikeesti keskellä :D