Törmäsin kesällä todella helppoon ja nopeaan kakkuohjeeseen, aineet sekoitetaan keskenään 7 minuuttia :) Mikä parasta, ohje on todella helposti muokattavissa oman makuiseksi. Perusohjeeseen lisäämällä omia makuja, saat kauista aivan eri makuisia. Kuorrutetetta muokkaamalla, kakut saavat uuden ilmeen. 
12244105_10205398621672712_879859609_n.j
Kahden litran vuokiin riittää tämä 4 munan ohje, mutta Nordic Waren 3 litran vuokiin (kuten kuvassa) ohje saa olla 1.5 kertainen
Suluissa olevat määrät on 5 munan kakkuohjeen

4 (5) munaa
3 (3,75) dl sokeria
200 (250) g sulatettua rasvaa
1,5 (1,9) dl jauhoja
2 (2,5) dl perunajauhoja
3 (4) tl leivinjauhetta
3 (4) tl vaniljasokeria
Itse heitin mukaan noin desin suklaahippuja, joista osa suli kuuman rasvan vuoksi ja appelsiiniesanssia.

Paista 175-180 asteessa n. 45 min (5 munan noin 50-60 min)
Kuvassa 4 munan kakku 3 litran vuoassa -munat loppui kesken ;)

12231612_10205398621712713_1779407595_n.
Päälle voi halutessan laittaa sulatejuustokuorrutteen.
125 g maustamatonta Koskenlaskija-sulatejuustoa (puoli pakettia)
125 g voita
2,5 tl vanilja- tai vanilliinisokeria
5 dl tomusokeria

Voi ja juusto sulatetaan kattilassa koko ajan sekoitellen. Kun juusto on sulanut kokonaan, lisätään vanilliinisokeri ja tomusokeria. Vatkaa sileäksi ja kuorruta kakku. Jos seos jähmettyy, lämmitä hieman uudelleen. Tämä ohje on 4 munan kakkuun.