TÄSSÄ RATKAISU :)

Tällä hetkellä sisustusrintamalla on on melko hiljaista, jotain pieniä hankintoja olen tehnyt, mutta näytän ne, kun ajankohta on oikea ;) Kaappeja olen siivoillut, mutta kukapa nyt haluaisi katsoa montako pussia menee kaatopaikalle ja montako kierrätykseen ;) Kaappien raivauksen lisäksi olen viettänyt aikaa hellan edessä ja nautin siitä täysin siemauksin <3

Olen ennenkin tehnyt Daim karkkia, mutta ilmeisesti ohje on ollut eri, sillä nyt maku oli täydellinen. Ohje on helppo muistaa, sillä siihen tulee YHTÄ PALJON vaaleaa siirappia, sokeria ja kermaa. Keitä aineita kattilassa, kunnes lämpötila nousee 140 asteeseen (tällöin daimista tulee helposti lohkeava). Omalla liedelläni tämä tarkoitti 25 min. Levitä seos leivinpaperille ja odota, kunnes seos on hieman jäähtynyt. Leikkaa haluamasi kokoisia paloja. Pellilliseen tarvitset 2,5 dl kaikkia aineita.
12278139_10205432792326957_1731905628_n.
Kun "pohja" on jäähtynyt, sulata suklaa ja levitä se pohjan päälle pullasutilla.
12285810_10205432792126952_566257802_n.j
Jos et halua suklaasta "harmaata", temperoi se. Itse en viitsinyt, sillä tiesin, että daimit syödään nopeaa 

12248697_10205432792166953_725035804_n.j
Minä käytin 100 g suklaata ja kuten kuvasta näkyy, sitä on liian vähän
12285858_10205432792206954_1276503436_n.
​Herkullista perjantai iltaa  :P