Törmäsin netissä uuteen villitykseen eli taikapannariin. Magic custard cake on "perinteinen" pannukakku, mutta taikinaan tulee kananmunia kahdella tavalla: keltuais-sokerivaahtona ja valkuaisvaahtona. 

115 g voita
5 dl kevytmaitoa
4 munaa
2,5 dl tomusokeria
1/4 tl viinietikkaa
1 3/4 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria

 

Sulata voi kattilassa ja lisää maito siihen. Vaahdota keltuainen tomusokerin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset kovahkoksi vaahdoksi ja kääntele joukkoon omenaviinietikka. Lisää voi-maitosula keltuaisvaahdon joukkoon. Siivilöi sekaan vehnäjauho+vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi.12659799_10205839680938918_176206726_n.j
Kääntele valkuaisvaahto varovasti taikinan joukkoon, pieniä "lönttejä" saa jäädä. Taikina on vetistä, joten älä hätäänny.

12595946_10205839680898917_589182940_n.j
Kaada taikina (voideltuun tai leivinpaprulla vuorattuun) vuokaan ja paista 165 astetta n. 45-60 min.  Anna jäähtyä ennen kuin leikkaat paloja.
Minä en malttanut odottaa, kuten kuvista näkyy
12648028_10205839681018920_701096979_n.j

Uunissa pannukakun kolme kerrosta muodostuvat kuin itsestään. Nuo repeämät korjaantuvat osittain, kun maltat odottaa jäähtymistä. Maultaan tämä on normi pannaria makeampi.

12695825_10205839681058921_1747154673_n.

12650687_10205839681098922_2135396685_n.
Ja eikun herkuttelemaan :P
12647930_10205839681138923_1504941617_n.