"i feel like i need to get this off my chest. i read so many tweets daily from my friends (and people i don't know) saying how much they hate themselves and are not happy and it's usually those same people who ask me how i'm so happy and confident. to be honest, it comes down to making the most out of every situation but most importantly loving and accepting yourself the way you are. firstly, we are all flawed but that's the point. you gotta learn to love those flaws and realize that they make you the person you are and that's something you learn over time. secondly, it is okay to say that you love yourself. the society has fucked up us all and that's why we need to remember that saying 'i love myself' is not egoistic! thinking you're better than anyone else is but there's a massive difference between saying that and saying 'i love myself enough to know my worth and that makes me beautiful'. once you realize that, you'll become capable of anything and life will slowly take a turn for the better. it is going to be a long journey but at the end you'll be the happiest you've ever been. i promise.

willaolivia.jpg
and the reason why this picture is relevant is because after becoming authentically happy, you'll start seeing beauty in things people don't often notice ✨🌻🌈"
                                                                                                                           Ylläoleva teksti on erään 20 v naisen instajulkaisu

Meidän perheessä on puhuttu viime aikoina todella paljon negatiivisestä ajatelusta. Itseä vähätellään, omaa ulkonäköä haukutaan (tähän syyllistyn itsekin todella paljon) ja loppujen lopuksi negatiivinen ajattelu tarttuu muihinkin, eikä positiivisiä asioita enää nähdä. Itse opin huomattavasti positiivisemman ajattelun Alexin kovan alun ansiosta. Löydän pienistäkin asioista paljon hyvää ja huomaan hymyileväni usein. En kiellä, etteikö negatiivinen ajattelu ole helposti tarttuvaa ja mukaansa vetävää, mutta yritän aina nätisti lapsillekkin huomauttaa asiasta, jos suunta on se. 

"Negatiivinen energia tihkuu ympäristöstä sekä ihmisistä ja vetää helposti mukanaan. Negatiivista energiaa levittävät ihmiset murskaavat unelmia, luovat hämmennystä ja saavat iloiset, lahjakkaat ja vahvat ihmiset tuntemaan itsensä pieniksi, saamattomiksi ja heikoiksi. Nämä ihmiset eivät kuitenkaan ole ”pahoja”. Päinvastoin he voivat olla hyvinkin läheisiä sinulle, mutta valitettavasti jumissa negatiivisuudessa. Se ei kuitenkaan oikeuta heitä vaikuttamaan negatiivisuudellaan sinun hyvinvointiisi."   -Hidasta elämää.fi
N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202016-06-13%20kell
Iltalehti ja Iltasanomat ovat kirjoittaneet viime päivinä 24 vuotiaasta naisesta, joka sai kehoonsa vaarallisen, lihaa syövän bakteerin. Bakteeri oli viedä häneltä hengen, ja ainut hoitokeino oli amputaatio. Aimeeltä amputoitiin loppujen lopuksi toinen jalka kokonaan, sekä osittain oikea jalka ja kädet. Kuitenkin, näistä valtavista vastoinkäyymisistä huolimatta, Aimee Copeland elää onnellistä elämää sen kehon kanssa, joka hänellä on nyt. 
Kyse ei ole siitä, mitä kaikkea sinulla on – vaan siitä, miten elät sen kanssa, mitä sinulla on.
                                                                                                                            -Aimee Copeland

Nautitaan elämästä positiivisin mielin ja poistetaan kaikki negatiivisuuden aiheuttajat. Elämä on liian lyhyt muutenkin ♡ Hymyillään vieraalle vastaantulijalle, sanotaan kaunis kiitos hammaslääkärille vaikka "vihaankin" siellä käyntiä, annetaan halaus/kehu lapselle/puolisolle muuten vain, lähetä kortti ystävälle jota et ole nähnyt pitkään aikaan -tee jotain odottamatonta ja saatat yllättyä 

Tuo 20 vuotias instakirjoittaja on muuten vanhin tyttäremme, Eveliina