Pietarsaaressa alkoi eilen Jaakonpäivät. Tällä viikolla paikkakunnalta poismuuttaneet palaavat juurilleen ja kaupunki herää henkiin yhdeksi viikoksi, palatakseen takaisin talviunille (51 viikoksi) 😂 Meillä aamu alkoi suurkirppiksellä ja jotain löytöjä tuli lapsille tehtyä. Sieltä suuntasimme Aspegrenin Puutarhalle kotieläimiä katsomaan. 
IMG_2043.jpg

IMG_2044.jpg
Lapsista oli hauskaa katsoa, kun karitsa yritti mennä imemään maitoa ja oikein puski tiensä emän luo
IMG_2048.jpg
Sisarukset -tai ainakin samasta emästä kävivät maitoa juomassa.
IMG_2056.jpg
Lämpöisen päivän takia puput olivat piiloutuneet koppiensa alle.
IMG_2062.jpg
Puutarhalla on myös kukko ja muutama kana
IMG_2064.jpg
jotka näyttävät olevan aika ahkeria työntekijöitä
IMG_2067.jpg

IMG_2068.jpg
Puutarha oli varannut myös muutaman nimipossun, mutta niiden omistaja oli kuitenkin päättänyt myydä ne :/ No, ehkä ensi vuonna sitten :)
IMG_2070.jpg
Tämän vuoden Jaakonpäivä ohjelma on edellisiin vuosiin nähden huono ja "ainoan ilon" tuo kaukaa tulleet vanhat ystävät ja koulukaverit. Itse lähdemme pienten kanssa parin päivän reissulle ja katsomme sitten loppuviikosta jos meiniksi olisi parempi  ;) Mutta jos täälläpäin liikutte, niin kannattaa ihmeessä pyörähtää kaupungissa. Vieraspaikkakuntalaisille ohjelma on uutta ja kiinnostavaa -ja löytyyhän meiltä monta tunnettua ruokapaikkaa, jos nälkä iskee :P